Produkter

Hvad kan vi:


Her hos os finder du mange former for løsninger. Som vi producerer indenfor bla.


  • Skiltesystemer
  • Designoplæg til private og erhverv
  • Reklamer og marketing
  • Print
  • Solfilm
  • Montering
  • Profilbeklædning med tryk
  • God personligbetjening
  • Bred viden og 40 års erfaring


Besøg eller kontakt os, og vi giver en god stol og kaffen til snakken.

In-deko v/Flemming Hansen - Henriettevej 6, 5550 Langeskov - info@skiltepriser.dk - tlf.: 40 16 64 80

 

PÅ SIDERNE SES ET STORT UDVALG AF PRODUKTER. ALLE ER NOGEN VI I SAMARBEJDE MED VORE KUNDER OG TEAMET HAR UDVIKLET. DERFOR ER DET I FORVEJEN PRODUCEREDE PRODUKTER VI VISER.

 

MEN VI STÅR ALTID KLAR TIL OGSÅ AT HJÆPE DIG/JER. 

Bilindpakning Bildekoration Storformatprint Bilen-er-pakket-ind-fratop-til-tå-medindpakningsfolie

Indpakning/Bilreklame

 

Ønsker du en anden farve til bilen, eller skal der virkelig fokus på dit logo, så er en fuld eller delvis bil indpakning en kanon løsning. Det er nyt for mange, og derfor har du mulighed for at skille dig ud. Ønsker du istedet en helt alm. bilreklame, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Reklameartikler

 

Mangler du ideer til personalegaver, gaven til mormor eller dit helt eget personlige udtryk. Så er et krus, musemåtte, æsker, mapper eller muleposer en kanon ide, til at give væk eller beholde selv. Du kan til hver en tid få dit eget logo, billede, citat, personlige tekst mm. trykt på. Vi hjælper dig gerne med designopsætningen samt udførelsen af produktet. Det er sjovt og anderledes - giv os et ring eller send os en mail

Åbningstider Folietekst Påsat-folietekst-i-udskåret-folie-på-ruden Klistermærke-med-åbningstider-monteret-på-døren

Folietekster

 

Vi udfører mange opgaver indenfor tekster, klistermærker mm. Udskårende tekster findes i mange skrifttyper, farver, størrelser og faconer. Det er efter dit helt eget ønske, hvordan de bliver produceret, og om det er åbningstider, navn til postkassen, tekster og citater til væggen osv.

Skiltesystemer

 

Ønsker du en anden farve til bilen, eller skal der virkelig fokus på dit logo, så er en fuld eller delvis bil indpakning en kanon løsning. Det er nyt for mange, og derfor har du mulighed for at skille dig ud. Vi leverer design - du levere bilen.

Print

 

Hos skiltepriser.dk står vi selv for produktionen af diverse print. Bla. labels til brug ved eftersyn, mindre banner til facadevæggen, roll-up til messer, streamers til traileren, plakater til valg, samt mange andre løsninger. Ring og vi giver et udfopligtende tilbud

Plakater

 

Vi opsætter løbende nye plakater som er opppe i tiden. Ligeledes kan i også finde nye ideer, og spændende plakater til rammer. I kan også til en hver tid selv komme med jeres ideer, som vi altid er klar til at give en hjælpende hånd med.

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS

 

Flemming og Line er intet mindre end fantastiske at arbejde sammen med. Masser af gode ideer og super professionelle. Og så er det altid hyggeligt til de små møder.

- Martin Vizago

 

Super professionelt arbejde - se blot mine skilte på facaden -" Klinik for Fodterapi Langeskov Centret" - Line og Flemming er behagelige at samarbejde med - og de er gode til at finde de rigtige løsninger.

- Therese Jørgensen